neděle 3. července 2011

třetí červenec

 Rozhodla jsem se udělat článek o věcech, kterýma se běžně (teda, až na rtěnku) maluju. Zatím jsem tady žádný takový podobný článek neměla, okecávání různých věcí mi nikdy moc nešlo.

Do mé základní výbavy patří jen 6 věcí. Nepoužívám žádné bohatě se třpytící  lesky na rty ani barevné stíny..


 1. řasenka SuperShock od Avonu, 2. make up Stage Line, 3. pudr Mac, 4. oční stíny Dr. Hauschka, 5. rtěnka She, 6. tvářenka Alverde, 7. hnědá tužka na oči Bourjois

stíny Dr. Hauschka/Stone Colours Collection si nemůžu vynachválit. Mám už je strašně dlouho a přitom je používám skoro na vše, ale ze všeho nejraději na obočí. Barvy jsou skvělé i ke stínování obličeje.

Černou tužku na oči už také nevedu, před už více než rokem půl jsem ji vyměnila za hnědou, která u mě zvítězila na plné čáře!
 .
Řasenku SuperShock od Avonu jsem si vybrala jen díky kartáčku a babičce. Přesně takový jsem sháněla a když mi babička jako avon lejdy (:D) vnucovala katalog, tahle mi padla do oka.

 Sháněla jsem korálovou rtěnku, nejlépe i levnou, protože vím, že ji mockrát nevyužiju. Sáhla jsem po této od She, která stála jen nějakých 80 korun a myslím, že účel splnila dobře.

Tento make up jsem si nekupovala sama, původně si ho koupila mamka společně i s tekutým, ale barevně jí nevyhovoval. Zkusila jsem ho a od té doby je to můj šampion číslo 1!

Jestli jste dočetly (budu vsázet na to, že to opravdu četly jen holky) až sem, nejspíš budete mít už nudou okousané všechny nehty. Jestli se tak nestalo a vaše nehty si udržely svou délku, tak vás obdivuju! :D

16 komentářů:

  1. Chtěla bych vyzkoušet ten pudr od MAC. Jsi s ním spokojená? :)

    OdpovědětVymazat
  2. já naprosto miluju tu řasenku od avonu, zatím jsem s žádnou nebyla spokojená jakou s touto. má úžasnej kartáček.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky by mě zajímalo jak dlouho ti vydrží ten pudr od MAC:) teď používám jeden od oriflame, ale zdá se mi, že moc dlouho nevydrží..

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rúž je skvelý, aký je to odtieň? Skočím si ho kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pudr od Mac mám dlouho a přijde mi, že skoro vůbec neubývá :) Vypadá přirozeně a nedělá takovou tu 'pudrovou',zaprášenou vrstvu. Mám medium dark a v zimě byl na mě tmavý, proto jsem ho moc nepoužívala ale ted mi barva vyhovuje..
    Yves - jestli se dívám na to správné číslo, je to 125 ;) ale byla tam jediná tak zářivě červená:)

    OdpovědětVymazat
  6. tu řasenku od Avonu mám taky a musím říct,že je skvělá:))
    ((dočetla jsem se bez okousaných nehtů:DDDD)

    OdpovědětVymazat
  7. rtěnku od S-he mám a nemůžu si ji vynachválit, jinak skvělý post! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super, konečně nějaký post, kam necpeš ten svůj krásnej obličejík :D Já teda na černou tužku nedám dopustit, ale v poslední době jsem si oblíbila hnědou řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, skvělý článek. :) Páni ten kartáček u řasenky vypadá vážně skvěle!:) Mohla si nám taky ukázat tvé řasy po přejetí kartáčku. :)

    OdpovědětVymazat
  10. také používám jen hnědou tužku na oči. vlastně je to tužka na obočí od Bourjois a používám ji i na oči. tužka na oči se totiž rozmazává, nedrží, kdežto takto na obočí ano :)

    OdpovědětVymazat
  11. hm asi sa poobhliadnem po tom ruzi:)

    OdpovědětVymazat
  12. Řasenku mám taky, celkově mám řasenky jen z Avonu, ale tahle pro mě byla trošku zklamáním, mně prostě nevyhovuje ;D :)

    OdpovědětVymazat
  13. korálovou barvu si představuji jinak

    OdpovědětVymazat
  14. S touto řasenkou od Avonu jsem taky spokojená:)

    OdpovědětVymazat